Порося нарешті зізналось, чиїм є янголом-охоронцем.

«Зараз буде тонкий натяк на товсті обставини. Настю, хіба те місце, що в тебе, як у Кім, так і не відчуло дбайливість моїх ніжних пір’ячок? Здається, ні», – сміючись, розповіло Порося.

Співачка була вражена, почувши заяву героя гіпершоу, і одразу запевнила, що це точно не її чоловік – репер Потап. Проте, хто ж ховається під маскою? Олег Винник припустив, що це може буди хрещена мама NK | Насті Каменських – співачка Алла Кудлай. Підтримала його здогадку і Оля Полякова: «Я була біля Поросяти і відчула, що це дівчина».

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

«Це має бути людина, з якою ми добре знайомі. Єдина, хто може бути – це Алла Кудлай, але вона така маленька – вона б не витримала такої велетенської конструкції», – зазначила NK | Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пізніше зірковий детектив запевнила усіх, що це не може бути її хрещена, а під маскою точно ховається чоловік.

«Послухайте мене. Коли мені було 5 чи 6 років, я поїхала на студію до Алли Кудлай, де познайомилась із Павлом Зібровим. А коли я вже стала відомою, зустріла його, проте він мене не впізнав. Я звернулась до нього: «Дядя Паша, це я, та маленька дівчинка, яка була на студії тітки Алли», – згадала зірковий детектив NK | Настя Каменських у шоу «Маска».