Прийшов час дізнатися ще одну дуже героїчну історію одного з українських захисників, який зараз охороняє мир і безпеку країни на Донбасі. До початку війни Павло був на дуже хорошій і високооплачуваній роботі. Він ремонтував дорогі авто на СТО. Однак, як тільки ворог прийшов на українську землю - він відразу ж пішов у військкомат.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Історія розвідника Павла, фото: Facebook
Історія розвідника Павла, фото: Facebook

"Тоді, в 2014-му, ніхто нікого особливо не змушував мобілізовуватися в армію або йти в добробати, а реально йшли ті, хто був патріотично налаштований. Одним з таких був і я. я пішов у військкомат і попросився на схід, проте вдома нікому нічого не говорив. Вже коли мені повідомили, що беруть, тоді і розповів дружині", — розповідає Павло.

Спочатку Павло служив у розвідці танкового підрозділу, виконував різні бойові завдання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"У нас не було постійних завдань, проте ми повинні були постійно приносити розвіддані про місцезнаходження противника і його техніки. У багатьох випадках точна наша робота допомагала танкістам займати певні рубежі, відбивати ворожий наступ, успішно атакувати, звільняючи, таким чином, українські села і міста", — згадує військовий.

Найбільше ж військовому запам'ятався бій під Оленівкою, де кілька разів доводилося відбивати потужні атаки терористів. Також Павло разом із побратимами давав бій ворогові поблизу Щастя та Станиці Луганської, воював і на приазов'ї. Зараз він захищає українські Піски від російського окупанта. Каже, що був тут і раніше.

"Ще в 2015-16-му роках я захищав ці землі, зараз же, знову тут, знаю тут практично всі підступи і лазівки, хоча в населеному пункті дуже мало залишилося вцілілих будинків. Однак, навіть у такій розрусі, тут і далі живуть люди. Упевнений, коли ми проженемо російських непроханців, тут знову закипить життя. А цей час неодмінно настане", - каже Павло.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, 22-річний патрульний переходив колії і потрапив під потяг, колеги сумують: "служив з честю і гідністю".

Як повідомляв Знай.uа, 29-річний харків'янин помер від пострілу путінського снайпера на Донбасі: скорботи немає меж.

Знай.uа писав, молодий батько пішов у ЗСУ заради маленького сина: бореться за краще майбутнє в найгарячішій точці Донбасу.