Для тих наших читачів, які знають ще одну сторону багатогранного київського градоначальника, не тільки як сильного політика, але і як вельми успішного "гумориста", і які вже дивилися всі добірки з перлами Віталія Кличка не YouTube, є ще дещо. Так, мєр Києва в єфірі одного з телеканалів обмовився, майже "по Фрейду".

Так, коли Віталій Кличко розповідав про готовність комунальників до снігопаду, який синоптики прогнозують найближчими днями, він заявив, що дороги будуть ще додатково посіпати снігом.

Хоча, звичайно, хотілося б, щоб посипали сіллю або подібними реагентами.

Віталій Кличко, кадр з відео
Віталій Кличко, кадр з відео

Насамперед мер закликав жителів столиці в період снігопадів користуватися громадським транспортом і залишити особисті автомобілі на парковці. При цьому Кличко звернув увагу, що техніка вже готова розчищати дороги, а також посипати.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

"Cнігопади завжди призводять до транспортного колапсу. Всі служби напоготові. Посипатимемо снігом, розчищати максимально швидко і вдень, і вночі", - обмовився Віталій Кличко.

Пропонуємо нашим читачам ще й глянути сюжет:

Раніше повідомляли, "Слуга" Зеленського прийшла в Раду з сумкою за 70 тисяч - у боротьбі проти олігархів: "Колгосп за великі бабки".

Як повідомляв Знай.uа, у київському метро під поїзд потрапила людина-рух завмер: "Діставайте швидше, додому хочеться".

Знай.uа писав, не посилення податкового тиску, а стимули розвитку, - "УДАР Віталія Кличка" вважає, що закон 5600 має бути ветований президентом.