Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Наразі виконавиця вирішила відверто розказати журналістам телепередачі "Зірковий шлях", яка виходить на каналі "Україна", Чи правда те, що її батьки розлучилися.

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Антоніна вперше прокоментувала можливе розставання її батька і матері. За її словами, розлучення відбулося поки неофіційно. Однак вони більше не люблять один одного і не перебувають у відносинах.

"Втомилися один від одного. Адже це нормально. Дорослі люди самі вирішують. Все-таки прожили 40 років, нас виростили троє дітей. Нехай побудуть самі. Я нормально ставлюся. Якщо їм спокійніше один без одного, це краще, ніж, колись є сварки, роздратування один на одного. Коли люди хочуть побути в спокої, самі пожити", - зізналася вона.

Тоня Матвієнко з сім'єю. Фото: Захід.net.
Тоня Матвієнко з сім'єю. Фото: Захід.net.
Тоня Матвієнко з сім'єю. Фото: Захід.net.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

З цього питання артистка більше нічого не додала, зате зазначила, що поки не збирається переїжджати на недавно придбану квартиру з батьківського будинку. Житло вона купила разом з чоловіком Арсеном Мірзояном, але новобудова ще добудовується. Документально і офіційно квартира ще не була їм віддана, це затяжний процес.

"Обіцяли одне, потім інше. Ми ще сподіваємося, щоб взагалі все це сталося!", - підсумувала жінка.

Скрін, відео You tube Мірзоян і Матвієнко
Скрін, відео You tube Мірзоян і Матвієнко

Нагадаємо, Тоня Матвієнко повела Арсена Мірзояна з родини, а тепер навчить українок: "Лайфхаки від творчої родини"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня дружина Арсена Мірзояна Анна в чорному купальнику показала космос, якого немає у Тоні Матвієнко

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко зізналися, як займаються цим потайки від дочки і тещі: "То на гастролях, то ще десь"