З сонячної Італії, яка минулого року буквально стала епіцентром червоного режиму карантину через коронавірусну інфекцію covid-19, прийшли цікаві новини. Так, в одному з центрів вакцинації чоловік хотів обдурити співробітників і отримати вакцину в силіконову руку.

Про це стало відомо завдяки історії, яку розповіла в мережі Facebook глава регіону П'ємонт Альберто Чіріо.

За його словами, до центру вакцинації в муніципалітеті Б'єлла прийшов 50-річний чоловік, який хотів отримати першу дозу вакцини від коронавірусу.

Вакцинація, скріншот: Youtube
Вакцинація, скріншот: Youtube

"Він намагався обдурити медичних працівників з "фальшивою рукою" (силіконової дельтоподібної м'язом), думаючи, що зможе обдурити систему і отримати зелений пропуск, фактично не маючи вакцини", - написав Чіріо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак обман не пройшов. Незважаючи на те, що силіконова рука була дуже схожа на справжню шкіру, колір і сприйняття викликали підозру у медичного працівника, який попросив чоловіка показати всю свою руку.

Після цього він намагався переконати медика не повідомляти про цю ситуацію, але на місце викликали поліцію.

Раніше повідомляли, тисячі Зеленського вистачить не для всіх українців: у Кабміні повідомили, кого "ощасливлять".

Як повідомляв Знай.uа, українців готові колоти трьома дозами: Віктор Ляшко зізнався, що чекають дозволу ЄС.

Знай.uа писав, лижі і гори снігу почекають? Головний санлікар ігор Кузін озвучив нові обмеження на час новорічних канікул.