Саме цей образ приміряє в новому випуску проєкту його ведучий Володимир Остапчук.

Шоу «Маска» панує така ж загадкова атмосфера, як і в знаменитій школі чарів із книг про Гаррі Поттера. Інтриги, таємниці, скандали і справжні дива – все це чекає на нас у сьомому ефірі проєкту, який обіцяє бути дуже особливим, адже вперше за весь сезон учасники, особи яких ще не розсекретили, зійдуться на одній сцені.

Володимир Остапчук на шоу «Маска»
Володимир Остапчук на шоу «Маска»

«Це буде надзвичайний об’єднавчий ефір, у якому ми побачимо виступи одразу восьми масок, – інтригує ведучий шоу «Маска» Володимир Остапчук, який на один вечір перевтілиться в Гаррі Поттера. – Буде дуже цікаво, клянусь своєю бузиновою паличкою. Звичайно, я ще не чарівник, а тільки вчуся, тим не менш вже дещо вмію, тож начаклую для наших зіркових детективів і усіх глядачів каналу «Україна» кілька супер-підказок».

Самі зіркові детективи теж оцінять новий образ Остапчука. DZIDZIO зазначить, що така зачіска личить Остапчуку навіть більше. Але гостра на язик Оля Полякова не упустить можливості покепкувати з колеги.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Остапчук на шоу «Маска»
Володимир Остапчук на шоу «Маска»

«Він сьогодні в образі молодого Ігоря Кондратюка», – пожартує співачка в ефірі масштабного шоу каналу «Україна».