Для особливого ефіру зірковий детектив Оля Полякова обрала не менш оригінальний образ, вкотре вразивши всіх кардинальною зміною іміджу.

Які тільки метаморфози вже не демонструвала Оля Полякова в шоу «Маска». Співачка неодноразово зізнавалась, що обожнює цей проєкт, зокрема й за можливість перевтілюватись і щоразу бути зовсім іншою. Так буде й цього ефіру – зірковий детектив постане з голубим волоссям і яскраво-синіми лінзами, наче справжня героїня казки.

«Я сьогодні зефірка, солодка маршмелоу. Це я спеціально, бо знаю, що Настя Каменських на дієті, хочу, щоб вона зірвалась», – пожартувала Оля Полякова за лаштунками шоу.

Настя Каменських
Настя Каменських

Ніжно-рожеву невагому сукню зірка доповнила надзвичайно стильним взуттям у тон з різноманітними камінцями. Такі ж мерехтливі аксесуари прикрашають і її зачіску, створюючи справді ляльковий образ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова разом зі своїми колегами зірковими детективами NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у проєкті «Маска».