У п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебачення — "Холостячка".

В самому кінці за серце виконавиці Злати Огнєвіч три чоловіки - Дмитро Шевченко, Андрій Задворний і психолог Роман Свечкоренко, який після першого ж побачення, повернувшись, знову пішов. Адже не зміг закінчити справи з розлученням, хоча і обіцяв "Холостячці".

Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ
Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ

У підсумку всі глядачі давали величезну перевагу саме Дмитру, з яким у Злати мало не дійшло до сексу. Вони обіймалися і цілувалися в басейні, в Тунісі, коли заговорили про любов. Співачка зазначила, що все ж не можна займатися любов'ю, поки не був зроблений остаточний вибір між двома чоловіками. У підсумку Шевченко не виграв, а Злата прийняла пропозицію Андрія Задворного.

На це відреагували багато, включаючи навіть учасників попередньої "Холостячки". Наприклад, Андрій Рибак в TikTok виклав ролик, на якому показав справжні емоції при перегляді. У цей момент Злата відмовляє Дмитру, Рибалка повертає камеру і показує, наскільки сильно він засмутився.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Олександр Еллерт та Андрій Рибак, фото: Instagram
Олександр Еллерт та Андрій Рибак, фото: Instagram

"Не фанатка Діми, але реакція була така ж", "Я плакала, як так можна", "А я знала, що буде не він. Спрацював принцип "Холостячки" вже вдруге. Шукає практичного і надійного, в кінці вибере не такого", "Як Дімці пощастило, він навіть уявити собі не може", - пишуть користувачі в коментарях.

@rybak_sydney

Краткое описание финала «Холостячка 2»! #холостячка

♬ оригинальный звук - rybak_sydney

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла, що вибрала не Андрія Задворного на шоу "Холостячка": "Я переконалася, що..."

Як повідомляв "Знай.ua", Роман Свечкоренко розкрив таємницю творців "Холостячки": не підпускали до Злати Огнєвіч до фіналу і приховали розлучення

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч відповіла за інтим на "Холостячці" після бурхливостей в басейні з Дімою Шевченко: "Це можливо"