Відома російська балерина АнастАсія Волочкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз знаменита Діва поділилася знімком зі своїми коханим на ім'я Михайло, хоча ще недавно лежала на руках у іншого чоловіка. При цьому вони знаходяться на кухні і можна помітити, що Анастасія використовувала дуже багато макіяжу.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"А ось і мій коханий!❤ Міша❤️ @borisovskii це він!❤ ️Записуємо нову пісню😉🎤 Це любов!🙏❤️ А тваринки його вже давно мої друзі. Хая і Рудольф😊", - пише Волочкова в публікації.

Користувачі в коментарях не оцінили, що у Анастасії вже з'явився новий "улюблений" чоловік. Їй навіть запропонували не називати їх по іменах, так як важко запам'ятати хто з них хто. Тому всі вони "чергові".

Анастасія Волочкова, скріншот з відео
Анастасія Волочкова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Брови👺", "Шо? Знову?", "Вовчика хочемо в студію👏", "Знову улюблений😀 гаразд хоч Російський", "У Насті виявляється все улюблені😆 яка влюблива жінка😃", "Навіщо імена, їх важко запам'ятати. Треба просто називати черговий", "Нещодавно був молодий довговолосий😳 життя б'є ключем🤭", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова втомилася за всіх дітей, які виступили з нею на сцені: "Нещастя мати таку маму"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова заговорила про тих, кого везе після концертів до себе додому: "Нявкнула за Вовку"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова так закрутила свій вареник, що впечаталась в стіну: "Впала, а не пукнула"