Віра Брежнєва розповіла як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, зірка найвідомішого складу колективу "Віагра" Віра Брежнєв любить радувати публіку різноманітними фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальних мережах. Зокрема на Instagram пописано понад 11,8 мільйона осіб.

4 грудня українська співачка опублікувала на своїй офіційній сторінці кілька фотографій в чорному капелюсі, піджаку і в нижній білизні.

"Вчора після зйомки для @verabeauty.official поїхала на Гала-вечерю @voguerussia♥. Насолодилася Заходом і компліментами на свою адресу🖤. Фото і відео заходу - в сторіс", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Показати ще

Флловери активно почали коментувати фотографії Віри Брежнєвої. Велика частина з них засипала її різними компліментами.

"Які гарні у вас очі😂 😂 😂"; " віра, ви круто виглядаєте!!!!🔥 🔥 🔥 "; "Вся справа в капелюсі😍"; " обожнюю ваш стиль❤️"; " стиль і любов в одному флаконі🔥🔥🔥❤️❤️❤️", - повідомила вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину