Старша донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець веде досить тихе життя танцюриста і весь її вільний час зайнятий цим. Іноді вона дозволяє собі гулянки з друзями, але не більше...

Її соціальні мережі наповнені кадрами з репетицій і виступів і, здається, що вона тільки цим і живе. Але, як з'ясувалося, в тихому вирі, ми пам'ятаємо, хто водиться. Так сталося і з тихонею Машею Кравець. Звичайно до доньки Олі Полякової їй ще далеко, але вона вже проявляє свій бунтарський дух. Спочатку вона кардинально змінилася - обрізала чубок і пофарбувала волосся в темний колір. Про це повідомляв Знай.uа.

Скрін, Instagram Кравець
Скрін, Instagram Кравець

Тепер же дівчина зважилася на ще більш зухвалий вчинок - увічнити своє улюблене заняття - і зробила татуювання на руці з текстом "Танцюй".

Про це стало відомо завдяки сторіз Олени Кравець, яка вирішила похвалитися "обновкою" доньки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

"Це моя донька. У будь-якій незрозумілій ситуації танцюй", - підписала знімок Олена, помітивши в сторіз Машу Кравець.

Тату Маші Кравець, скріншот сторіз
Тату Маші Кравець, скріншот сторіз

Це шикарна реакція мами, яка не гнобить і не карає доньку, а просто її підтримує.

Відзначимо, що Марії вже виповнилося 18 років і вона має право робити зі своїм тілом все, що захоче. А якщо вже її пристрасть - танець, то чому б не відзначити цей таким чином?

Нагадаємо, що донька Олени Кравець з "Квартал 95" здивувала дикими танцями: Влад Яма в спідниці.

Раніше ми повідомляли, що Олена Кравець з "Кварталу 95" за мить з тигриці з напівоголеними грудьми перетворилася на дитину.