Миле та дбайливе Порося, яке називає себе янголом-охоронцем NK | Насті Каменських у сьомому випуску шоу-детективу «Маска» вирішило вкрай заплутати експертів порцією нових фактів про себе:

«Усі райські звірі ще ті гумористи – фантазія з них так і пре. А щодо мене, то я хайпував навіть тоді, коли цього слівця взагалі не було у трендах. Погодьтесь, для хайпу свіжа ідея – це те ж саме, що трюфель для свинки! Олю, хочу щоб ти знала, що я у захваті від твоїх трюфелів, тобто хайпових ідей – свіженько, завзято, креативно! От лише є дещо, у чому ти, дорогенька, ніколи мене не переплюнеш, бо в одній із соцмереж є мій портрет більший ніж 140 метрів. Як тобі таке? Справжній рекорд!» – спантеличило глядачів Порося у шоу «Маска».

Порося на шоу "Маска"
Порося на шоу "Маска"

Пізніше Порося виконало пісню «Де би я» співака Сергія Бабкіна, а зіркові детективи враз стали спростовувати свої попередні версії щодо особи під маскою. За словами Олі Полякової, в образі Поросяти ховається не співак, а телеведучий. Підтримав колегу і DZIDZIO, який почув у відповідях учасника голос Юрія Ткача. Проте реакція героя викликала сміх і миттю розвіяла ці здогадки: «Хмм, здрастє!»

«Минулого разу була історія з Поплавським – було дуже схоже: сало, Порося, дівчачий балет… Я маю питання до нашого героя – цікаво знати, хто є хрещеним батьком Поросяти?» – проявив детективні методи Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Павло Зібров
Павло Зібров

Сам герой не став відповідати артисту, а зіркові колеги попросили Данилка пояснити такий хід: «Я подумав про ці слова: «Бо хрещений батько мій, то Хрещатик, то Хрещатик» – це ж може бути Павло Зібров». Але Оля Полякова категорично заперечила це, за словами зірки – це неможливо, адже народний артист України має абсолютно інший голос – баритон. Тож фінальними версіями детективів щодо особи під маскою Порося були: Дядя Жора, Юрій Ткач і Анатолій Анатоліч. Проте, побачивши відоме обличчя, шоковані були всі: «Це Зібров! Зібров! Як це можливо взагалі? А не зрозуміла нічого!» – прокричала Оля Полякова.

«Колеги, ну як так?! Андрію, ти молодець! Дякую тобі за питання про хрещеного батька – я ледь не проколовся. Взагалі ви всі були так близько до розгадки – снаряди йшли зовсім поряд!» – звернувся до зіркових детективів Павло Зібров у шоу «Маска».