Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 5,1 мільйонів чоловік.

Зараз стало відомо, що виконавець через роки зізнався про те, якими були його стосунки з Анастасією Стоцькою, що не давало спокою багатьом його фанатам. Філіп навіть переживав дуже непростий період, поки інші бачили в цьому романі піар, мезальянс і помста Пугачової.

Фото зі сторінки Філіпа Кіркорова
Фото зі сторінки Філіпа Кіркорова

Як виявилося, кожна з цих версій має місце бути. Бо Філіп заявив, що відносини з Анастасією були настільки справжніми, що він міг одружитися з нею. Хоча з часом і усвідомив, що ці інтрига між ними трапилася, щоб помститися Аллі Пугачовій. Проте, роман між Кіркоровим і Стоцькою не міг закінчитися дуже швидко, так як їх пов'язували ділові відносини. Тому лише один момент допоміг розірвати "любов" - усвідомлення, що увагу Примадонни привернути не вдалося після стількох спроб. Це здавалося марним заняттям, Алла Пугачова пішла назавжди.

"З'являється Настя, яка дико мені нагадує молоду Аллу. Я б міг одружитися, звичайно, якщо розлучився. Але я навмисне все припинив і зрозумів, що просто намагаюся втекти і врятуватися", - розповідає Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube
Пугачова і Кіркоров, скріншот: YouTube

Він відверто зізнався, що намагався зробити все не на зло Аллі Пугачовій, а щоб переконати себе - розставання буде безболісним, щоб самоствердитися. Хоча він продовжував любити її.

Нагадаємо, Максим Галкін показав Аллу Пугачову в жалобі перед Новим роком: сама так захотіла

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров подарував доньці цілий випуск "Модного вироку": "Через 8-10 років на "Давай одружимося"

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров зізнався, що після розлучення з Пугачовою ледь не звів рахунки з життям: "Сиджу і думаю: Господи, дай сигнал"