Відомий російський телеведучий і комік Максим Галкін частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно він порадував аудиторію кумедним відео зі зйомок одного з проектів, в яких він бере безпосередню участь. Там була дівчинка, з якою зав'язався невеликий діалог з приводу цукерочок і того, чому ж Максим Галкін не може потрапити додому.

Максим Галкін та Іван Ургант, фото: Instagram
Максим Галкін та Іван Ургант, фото: Instagram

Зараз телеведучий вирішив нагадати, що 120 років тому, 5 грудня 1901 року, в США народився майбутній підприємець, художник-мультиплікатор, кінорежисер, актор, сценарист і продюсер Уолт Дісней.

"Сьогодні виповнюється 120 років з дня народження Уолта Діснея! Ось вирішив привітати нас всіх з ювілеєм класика😂 та й у мене сьогодні іменини😉", - зазначив Максим Галкін.

Він показав кілька фотографій своїх нігтів на ногах, на великих пальцях яких можна побачити мініатюри Міккі Мауса і Гуфі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

"Відмінно👍", "Це навіщо показувати... якось навіть непристойно! Естетичного задоволення 0", "Це п*здець. Куди світ котиться", "Схоже я взагалі жартів не розумію", "Це звичайно мило, але не захоплюйтеся😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Галкін)
Коментарі, скріншот: Instagram (Галкін)

Нагадаємо, Максим Галкін показав Аллу Пугачову в жалобі перед Новим роком: сама так захотіла

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін зізнався, чому не хоче повертатися додому до Алли Пугачової: "Краще не треба"

Знай.ua писав, Максим Галкін застукав Аллу Пугачову з молодим красенем: "Кожен раз переконуюся"