В українській столиці відбувається щось надприродне у світі автолюбителів. Справа в тому, що в Києві виставили на продаж єдиний у своєму роді, унікальний автомобіль - суперкар з BMW. Повідомляється, що дану ластівку хочуть реалізувати майже за 200 тисяч доларів США.

Про це стало відомо завдяки оголошенню на одному з онлайн торгових майданчиків.

Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube
Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube

Однак є один нюанс-зараз машина знаходиться не в Україні. Такі гроші-це чимало, якщо враховувати, що в основі купе лежить Старий BMW 745 E65. Тобто, під капотом ховається 4,4-літровий V8.

У стоці його потужність становить 333 к.с., але не виключено, що мотор допрацювали. У парі з ним працює 6-ступінчаста АКП.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube
Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube

Втім, дизайн автомобіля вийшов ну дуже нестандартним і ні на що не схожим. Купе зберегло ніздрі БМВ, у нього довгий капот і двері які піднімаються вгору.

Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube
Суперкар з BMW 745 E65, скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що жителі України помітили на дорозі найпотужніший суперкар марки Ferrari. Цей дорогущий автомобіль застряг у заторах столиці України. Стало відомо, що на території України з'явився найпотужніший автомобіль марки Ferrari - SF90 Stradale. Ferrari SF90 Stradale - один з найпотужніших гіперкарів на території України. Крім цього, такий автомобіль перший на території Східної Європи.

Раніше повідомляли, "Їх вже дві": в Україну завозять унікальні лімітовані 1000-силові гіперкари.

Як повідомляв Знай.uа, "Не поспішайте включати запалювання": топ способів прогріти авто після холодної ночі.

Знай.uа писав, "Натягне Bugatti Veyron": у Київській заторі застряг найпотужніший гіперкар сучасності.