Кіт породи сфінкс родом з Австрії змусить відчути себе ніяково навіть самого накачаного бодібілдера. Тварина з надзвичайно рельєфною мускулатурою встигла стати справжньою зіркою соцмереж.

Господар тварини, біцепсам якого позаздрить будь качок, оприлюднив кілька знімків незвичайного улюбленця. За його словами, кіт насправді не бодібілдер і не відвідує тренажерний зал, А страждає від рідкісного генетичного захворювання.

Ветеринари діагностували у кота гіпертрофію м'язів-рідкісний стан, викликаний мутаціями в генах, при якому у живого організму м'язи нарощуються самі по собі.

Всього за пару днів фото кота-качка набрало сотні тисяч лайків і п'ять тисяч коментарів.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Багато користувачів жартують, що розчарувалися у фітнесі, тому що у них немає мускулатури, як у милого котика. Деякі називають тварину "Котонеггером», «Гігакотом», "Котбулем" і так далі. Хтось вважає, що такий кіт відобразить будь-яку атаку, і ще й господаря захистить не гірше собаки.

Крім того, ветеринари пишуть, що коту потрібен особливий догляд – його м'язи витрачають багато енергії на зростання, а значить, тварина постійно мерзне.

Нагадавши, "Ніжний гігант": 78-кілограмовий пес рятує від самотності людей похилого віку в будинках престарілих.

Як повідомляв Знай.иа, чоловік виніс все з квартири дружини перед розлученням, але забув найцінніше :" я наслала порчу на пронос"

Також портал Знай.иа писав, що жінка, чоловік якої викинув з 10-го поверху собаку і однорічну дочку, розірвала душу одним відео: "у цей день померла я..."