На Youtube з'явився перший трейлер українського історичного екшну під назвою "Довбуш" з Сергієм Стрельниковим у головній ролі.

Цей чоловік може бути вам відомий завдяки ролі Стефана Яблоневського в "Кріпосній", де також знімалася Ксенія Мішина, Наталка Денисенко і Тарас Цимбалюк. А сюжет багато хто може знати, завдяки урокам історії в школі.

Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")
Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")

Початок XVIII століття, Карпати - жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів ховатися в горах. Однак є два брати Олекс, якого і грає Сергій Стрельников, і Іван (Олексій Гнатковський). Довбуші опиняються поза законом і стають опришками, а також ворогами один одному, в пошуках помсти за вбивство батьків.

"Для зйомок фільму ми об'їхали майже всю Західну Україну, знімали також у Тернопільській та Київській областях. Над бойовими і трюковими сценами працювала команда з 30 каскадерів, команди піротехніків та історичних реконструкторів. В деякі дні на майданчику одночасно працювали близько 600 осіб, включаючи 400 акторів масових сцен", - заявляє продюсер Максим Асадчий.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")
Сергій Стрельников, актор ("Принцип насолоди")

Фільм вийде в прокат 12 травня 2022 року.

"Локації красиві і панорамні види зачарували. Виглядає чудово і атмосферно! В очікуванні виходу картини", " дуже сподобався трейлер. Мова і картинка супер!",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Вова Дантес "зазнався" після сольного концерту - Надя Дорофєєва тепер в сторонці: "Як же круто бути бажаним!"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова ощасливила Дзідзьо після розлучення, не пошкодувала навіть свого тіла: "До мурашок"

Знай.ua писав, Назарію Яремчуку - 70: донька Марічка зворушливо згадала батька, серце щемить