Джамала розповіла, що її надихають шанувальники. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 900 тисяч чоловік.

Нещодавно знаменитість презентувала свою пісню під назвою Потайки. Сюжет пісні говорить про нерозділене кохання дівчини до чоловіка.

6 грудня Джамала опублікувала пост в соціальній мережі, в якому подякувала своїй фан-базі. Вона зазначила, що отримала безліч теплих слів на свою адресу.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"За ці дні, поки Потайки в мережі, стільки почула від вас теплих відгуків і класних слів. Стільки повідомлень про те, що ви відчуваєте те ж саме, розумієте. Це надихає, додає сил та надій. Це підтверджує, що всі релізи вам потрібні", - повідомила вона.

Свій пост вона забезпечила серією фотографією, на яких співачка постала в темній сукні і з довгою косою.

Нагадавши, Джамала влаштувала чоловікові другий медовий місяць в найромантичнішому місці:"нарешті удвох".Відома українська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення, Джамала поділилася спільними фотографіями з чоловіком.

Також Знай писав, Джамала заговорила про страх кожної Українки:"захищайте себе". Українська знаменитість підняла дуже важливу тему перед шанувальниками.