Глядачі з особливим захопленням, немов Новий 2022 рік, чекають прем'єру фільму "Матриця 4: Воскресіння" з неперевершеним голлівудським актором Кіану Рівзом в головній ролі.

Раніше Warner Bros. презентували декілька постерів, в центрі яких були всім відомий Кіану Рівз в ролі Нео і Енн Мосс - Трініті Керрі. Тепер же студія продемонструвала багатомільйонній аудиторії новий повноцінний трейлер, який, судячи з усього, є фінальним. Відеоролик доступний українською та російською мовами, на YouTube.

Матриця 4, скріншот з відео
Матриця 4, скріншот з відео

У другому трейлері шанувальники можуть побачити не тільки фрагменти з майбутнього фільму, але і кадри з попередніх частин. Відомо, що режисером стала Лана Вачовскі, яка раніше вже зняла декілька частин "Матриці".

"У світі двох реальностей - повсякденного життя і того, що ховається за нею, — Томасу Андерсону знову доведеться зробити вибір на користь білого кролика. Вибір, хоча і є ілюзією, все ще залишається єдиним способом увійти або вийти з Матриці, яка стала сильнішою, надійніше і небезпечніше, ніж будь-коли раніше", - говорить опис до фільму.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що прем'єра фільму "Матриця 4: Воскресіння" в Україні відбудеться 22 грудня.

Нагадаємо, вчинки Нео з "Матриці", якими він запам'ятався, ніякої зоряної хвороби: за що фанати люблять Кіану Рівза

Як повідомляв Знай.uа, Трініті постаріла, а у Нео додалося сивого волосся: як змінилися Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс з часів першої "матриці"

Також портал Знай.uа писав, що Матриця-4: за Кіану Рівзом буде "шпигувати" чорний Кіт і доведеться вперше стати на коліна, таким його ви ще не бачили