Альона Вінницька цілий день провела із співачкою Jerry Heil! Вона завітала у нове помешкання до зірки, розпитала про конкурс кавалерів та поїздку до Америки. Все показали у новій рубриці «Зірково шляху» на телеканалі «Україна» - «День із зіркою».

Дівчина зізналася, що для неї честь – приймати в гостях Альону Вінницьку, бо вона її палка фанатка. На питання, чому вона вирішила жити за містом, співачка відповіла, що звикла до приватного будинку.

«Ми не жили заможно, але у власному будинку… Я дивилася на своїх однокласників, які живуть в квартирах, і мріяла жити в квартирі. І коли я з’їжджала від батьків у 23 роки, я зняла на Майдані одразу. Я тричі змінила квартири за 2-3 роки. Проблема була в моїх сусідах. Я переступала через бомжів, алкашів, наркоманів… Зате там була написана «Охрана-отмена» - трек-годувальник», - згадує вона.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Дівчина також виграла престижний американський вокальний конкурс, і тепер поїде до США для запису.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

«Моя мета на цю поїздку – рвати й метати. Познайомитися із зірками шоу-бізнесу, я буду ночувати під будинками, я їх вистежу… Це моя мрія», - зізнається дівчина.

На поїздку в неї є тиждень, після чого вона повернеться додому.

Публікація Jerry Heil. скріншот: Instagram
Публікація Jerry Heil. скріншот: Instagram

Крім того, дівчина оголосила конкурс на місце свого кавалера.

«Є форма, яку можна заповнити… Але ми не врахували, що в мене є фанат, який все псує. Він кожен день пише неприємні речі і наслав нереальну кількість ботів… Ми в анкеті вписали зашкварні питання, типу «розмір твого кактуса»… На музикантів я не задивляюся, не це важливе», - додає дівчина.

У своєму новому треку для англомовного альбому Jerry Heil кличе на побачення Ілона Маска.

«Якщо раптом я його побачу колись, і він почує цей трек і прийме запрошення, буде трохи незручно», - вважає співачка.

Раніше повідомляли, Jerry Heil втекла в Голлівуд до Ханса Циммера та Шона Пенна, українці не можуть повірити: "Памперси носи..."

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil засвітила своє тіло перед оленем: "зовсім сама".

Знай.uа писав, Jerry Heil з зарученою Анною Трінчер переспівали Єгора Кріда і відхопила: "Якраз хотів простругаться".