Останнім часом в Україні стає все прохолодніше і приходять справжні зимові холоди. Погода не поспішає всіх тішити лапатим снігом, тому підіймати настрій у такі похмурі дні доводиться самотужки.

Українські зірки дали кілька порад, як поліпшити настрій в холодний зимовий день, передає "ЖВЛ" в Instagram.

Похмура погода псує настрій не тільки простим українцям, а й відомим та знаменитим. Тому вони діляться своїми методами, які допоможуть підійняти настрій у холодну та похмуру погоду.

Влад та Лілія Яма, фото з instagram
Влад та Лілія Яма, фото з instagram

Так, відомий хореограф та суддя "Танців з зірками" Влад Яма переконаний, що настрій можуть поліпшити обійми з коханою людиною. Саме тому він поділився милим кадром зі своєю дружиною Лілією, де подружжя ніжно обіймається.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юлія Саніна з сином, фото з instagram
Юлія Саніна з сином, фото з instagram

Фронт-вумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна разом з родиною вирішила поїхати у теплі краї від холодної української зими. На відпочинку вона вже встигла побачити верблюдів та навіть покататися на них.

Артур Логай, фото з instagram
Артур Логай, фото з instagram

Переможець шоу "Танці з зірками" актор Артур Логай переконаний, що найкращий засіб від холодної погоди - посмішка. Саме тому він багато посміхається і радить робити це іншим.

Євген Клопотенко, фото з instagram
Євген Клопотенко, фото з instagram

У холодну пору за порадою відомого кулінара Євгена Клопотенка можна приготувати щось смачненьке. До приготування можна залучити інших членів родини, тоді процес стане ще цікавішим.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss з Катериною Осадчою посеред пустелі влаштували батл капелюшків: "Багато не буває"

Також Знай писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською: "Моя Мерлін Монро". Українська співачка ніжно привітала кулінара з днем народження.

Раніше Знай повідомляв, суддя "Танців з зірками" Влад Яма ніжно обійняв дружину та заговорив про стосунки: "Буває важко"