Відомий український співак MELOVIN зізнався, що хотів би поїхати з гастролями в Росію, однак боїться реакції в Україні. При цьому він заявив, що чекає, коли закінчиться війна.

Про це MELOVIN зізнався інтерв'ю "Українській правді" на YouTube.

Так, співак наголосив, що вважає несправедливим той факт, що російські гастролери приїжджають в Україну і дають тут концерти, а українців за це бажання цькують. За його словами зараз всередині нього відбувається боротьба.

"Засмучує той факт, що до нас їздити з концертами можна, а українцям – ні. Ганьба. Хоча при цьому вони везуть гроші сюди й починають годувати команду, усіх", – поділився співак.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Артист зізнався, що чекає коли збройний конфлікт закінчиться, щоб збирати повні зали в Росії. MELOVIN каже, що у сусідній державі у нього багато фанатів і він хоче підкорювати там сцени.

MELOVIN додав, що не боїться неприйняття своєї бісексуальності у РФ. В першу чергу його зупиняє страх стати вигнанцем у рідній країні.

Melovin, скріншот: Youtube
Melovin, скріншот: Youtube

"В мені це бореться постійно. Бажання бути більше, масштабніше в інших країнах, де розуміють твою мову, і при цьому боятися повернутися. Ти одразу станеш антигероєм в Україні. Це так стрьомно не змогти приїхати в рідну країну, де тебе вважають ізгоєм", – підсумував виконавець.

Варто додати, що після цього інтерв'ю на своїй сторінці в Instagram MELOVIN закликав всіх бути сміливішим, ніж того вимагає суспільство.

Фото зі сторінки  MELOVIN
Фото зі сторінки MELOVIN

"Будь сміливішими, ніж того хоче суспільство.Ти дуже здивуєшся, скільки всього почне відбуватися у твоєму житті 🔥", - зазначив він.

Нагадаємо, Фреймут і Єфросиніна "допомогли" українцям з одягом, але Melovin забрав всю увагу: "Головне, хто в ньому"

Також Знай писав, після вильоту з "Танців з зірками" Melovin познайомив Лізу Русіну зі своєю "сім'єю": "Як я раніше без тебе існувала"

Раніше Знай повідомляв, Melovin прийшов до Каті Осадчої з Лізою Русіною з "Танців з зірками": "Вгадав з партнеркою"