Знаменитий український співак, композитор, продюсер Melovin зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 235 тисяч осіб.

Кілька днів тому, в суботу, 20 листопада 2021 року, в Палаці "Україна" відбувся "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". В ході цього заходу показали свої вміння в співі, танцях та інших речах різні зірки шоу-бізнесу, включаючи Олю Полякову, Дзідзьо, Lida Lee, Артема Пивоварова, Настю Каменських і т. д.

Фото з instagram Катерини Осадчої
Фото з instagram Катерини Осадчої

Як Ви вже здогадалися, Melovin теж взяв участь у цьому заході. Він опинився на сцені з SOWA. Але на фотосесії постав зі своєю партнеркою по "танцях з зірками" Єлизаветою Русиною. Костянтин постав у вільних чорних штанях, в піджаку і з каре. Єлизавета вирішила не відрізнятися будь-якими кардинальними змінами.
Єдине, що можна відзначити - глибокий трикутний виріз.

Melovin, instagram.com/melovin_official
Melovin, instagram.com/melovin_official

"Вам би разом знятися де-небудь...", "Ну що за пара.... Слів немає😍", "Як же ти вгадав з партнеркою!😍", "Найкрасивіша, гармонійна, незвичайна пара, і головне улюблена❤️ Чекаю прем'єру, рахую дні!🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала інтимний вечір з Melovin: "Відчувала себе..."

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", "Танці з зірками" перетворилися на майже чоловіче шоу - красуня Ольга Харлан дивом "вціліла": хто покинув проект до півфіналу

Знай.ua писав, Melovin і Зарицька вже вилетіли, хто наступний? Українці назвали чотирьох фаворитів на "Танцях з зірками"