Ані Лорак з'явилася на" пісні року " і обнялася там з Філіпом Кіркоровим. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік. Останні намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост.

7 грудня знаменитість опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram. Вона показала знімки в різних сукнях, а також в компанії Філіпа Кіркорова і Софії Ротару. Також Ані Лорак постала в компанії Поліни Гагаріної.

"завжди приємно зустрічати дорогих друзів на новорічних виступах💙 🎄 який з моїх образів вам сподобався більше?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати даний знімок.

" на п'ятому фото дві улюблених співачки💗"; " кожен ваш образ ідеальний 💥 найкрасивіша Діва🙏 🏻"; "всі образи 😍 🔥 де фото з Лазарєвим("; "таке плаття вам дуже йде❤️", - повідомляють вони.

Нагадаємо, 10-річна дочка Ані Лорак занадто рано подорослішала і показала це всім

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала чоловікам те, чим колишній Мурат раніше насолоджувався кожен день: "шикарна Діва"

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак впала у відчай, згадавши минуле: "як я вірила тобі..."