На жаль, в Україні триває карантин через пандемію коронавірусу, а разом з ним і обмеження. Даних обмежень люди повинні дотримуватися, щоб не дати шанс вірусу захопити все і всіх навкруги. Однак не тільки люди користуються санітайзерами і масками.

У мережі з'явилося кумедне відео, на якому видно чорного невеликого бульдога. Найцікавіше - на собачку, як і для відвідувачів магазинів, одягнено маску.

Про це стало відомо завдяки новій публікація однією з дніпровських новинних TikTok-сторінок.

Собака в масці в "АТБ", скріншот: TikTok
Собака в масці в "АТБ", скріншот: TikTok

"АТБ. Невже це настільки незворотно?", - підписали відео автори.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що ситуація сталася в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "АТБ". Один з покупців, стоячи біля каси, зняв на смартфон те, як собачка вірно чекає на свого господаря на повідку і в медичній масці.

Користувачі мережі почали активно коментувати відео. Багатьом глядачам стало шкода бульдога, а ось деякі навіть захопилися його витримкою і стійкістю: "Я спочатку подивилася і подумала - "що не так?". А потім дійшло", "Прям одне обличчя з охоронцем", "Бідолашна булька", "Оце красава! Головне - сприймає це, як належне", "Бідний собакен".

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Раніше повідомляли, українці платитимуть за "безкоштовні" пакети з 10 грудня, правда здивує - "Вже в чеку".

Як повідомляв Знай.uа, касирка в АТБ "надурила" українку на 60 гривень і не помітила проблему: "На*бала і образилася".

Знай.uа писав, "Це ж дитинка": дівчинка розгулювала по продуктовому прилавку на очах у батьків і охорони.