Вже у суботу, 11 грудня на телеканалі "Україна" вийде восьмий ефір масштабного шоу-детективу "МАСКА". Цей епізод буде сповнений сенсацій та інтриг, а його ведучий Володимир Остапчук здивує новим надзвичайним перевтіленням у героя фільму "Аліса в Країні Чудес" Божевільного капелюшника, передає пресслужба телеканалу "Україна".

Найзагадковіше шоу дуже схоже на картину "Аліса в Країні Чудес", адже тут відбуваються такі ж дивовижні та казкові речі, як і в цій популярній пригодницькій стрічці. У восьмому ефірі проєкту Володимир Остапчук приміряє образ одного з найвідоміших лиходіїв світу кіно – Божевільного капелюшника, якого зіграв голлівудський актор Джонні Депп.

Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"
Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"

"У цьому образі важко не так фізично, як емоційно відігравати шаленого капелюшника. А втім, це мій улюблений персонаж у другому сезоні. Виявляється, що й фізіогноміка в мене дуже схожа на виконавця цієї ролі. Ну гляньте на мене – просто вилитий Джонні Депп!", - каже ведучий грандіозного шоу "МАСКА" Володимир Остапчук.

Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"
Володимир Остапчук, фото телеканал "Україна"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У восьмому випуску українці побачать виступи семи вражаючих учасників, а також однієї VIP-гості, подробиці про яку канал "Україна" розкриє зовсім скоро.

У минулому випуску зіркові детективи відкрили маску Поросяти, під якою приховувався народний артист України Павло Зібров. Оля Полякова зізналася, що навіть уявити не могла, хто приховується за цією маскою.

"Павло Миколайович настільки винахідливо заховав свій голос, що я навіть уявити не могла його в цій масці. Мені здавалося, що в Поросяті – не співак, а людина, яка зовсім не знає нашого цеху. Порося скоріше рохкало, а не співало. Звичайно, треба було якось ховати свій голос, але не так сильно. Можливо, тоді б його не розсекретили минулого разу", - зазначила Оля Полякова.

Чим вражатимуть учасники грандіозного шоу цього разу дивіться цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі "Україна".

Нагадаємо, втомився сваритися з Поляковою і тролити Винника? Андрія Данилка засікли з чаркою під ручку з подругою Пугачової

Раніше Знай писав, Олег Скрипка з "ВВ" пригадав, як на Новий рік застряг у ліфті: випивка була, а годувати довелось через шпарину

Також Знай повідомляв, Оля Полякова в ляльковому образі зробила пікантну пропозицію Андрію Данилко: "Можеш лизнути скрізь"