Відома українська співачка Оля Полякова шокувала свого колегу Андрія Данилка пікантною пропозицією. Все це сталося в новому випуску шоу "Маска", яке вийшло в ефір у неділю на телеканалі "Україна".

Зіркові детективи грандіозного шоу-детектива "Маска", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", вражають своїми витівками. Так, у сьомому випуску проекту Оля Полякова звернулася до свого сусіда по столу Андрія Данилка з дуже несподіваною пропозицією.

Андрій Данилко. Фото: Лига.net.
Андрій Данилко. Фото: Лига.net.
Андрій Данилко. Фото: Лига.net.

Новий випуск, як і будь-який інший був сповнений загадок і таємниць. Там глядачів перенесли до школи чарівництва-Хогвартс. Ведуший Володимир Остапчук з'явився там в костюмі Гаррі Поттера, і перед початком виступів роздав ролі зірковим детективам.

Андрій Данилко був білим магом в чорному, і виявився найнебезпечнішим чаклуном на" масці", а ось Оля Полякова цього разу була в по-справжньому казковому образі - блакитне волосся і лялькове плаття. Вона вирішила не брати запропоновану їй роль, а представила себе сама.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Оля Полякова
Оля Полякова

сьогодні в образі величезної зефірки, тому буду солодким маршмелоу в гарячому какао нашого шоу. На мене можна дивитися, до мене можна торкатися і навіть лизнути", - заявила в ефірі каналу "Україна" Оля Полякова, нахилившись до свого колеги Андрія Данилка.

Оля Полякова
Оля Полякова

Андрій Данилко не розгубився, і підіграв своїй колезі, але потім та пішла ще далі, і шокувала пікантною пропозицією, від якої стало не по собі не тільки чоловікові, але і багатьом присутнім в залі.

Полякова і Данилко, фото з Instagram
Полякова і Данилко, фото з Instagram

"Андрій Михайлович, ти можеш лизнути мене "скрізь, 18 мені вже", - процитувала суперзірка слова популярної пісні. - Але тільки лизнути, з'їсти я себе тут нікому не дам!".

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла про серйозну хворобу, від якої вона вічно відмахується

Раніше повідомлялося, що дочь Олі Полякової "укокошила" батька-мільйонера і навіть не ховається

Також, Оля Полякова менше схожа на себе, ніж її дочка Маша