У соціальній мережі з'явилася досить несподівана інформація. Стало відомо, що бог репу Каньє Вест готується стати новим креативним директором чоловічої лінії Louis Vuitton після сметрі Вірджіла Абло.

Дану публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Західні ЗМІ пишуть про те, що Каньє Уест готується стати новим креативним директором чоловічої лінії Louis Vuitton. Раніше цю посаду обіймав близький друг Каньє-Вірджіл Абло. Подробиці - за посиланням в описі #вірджілабло #каньєуест", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка, яка стежить за творчістю і особистим життям найбагатшого репера сучасності, вирішила не пропускати такої сильної новини. Шанувальники Каньє навіть написали про те, що він раніше хотів стати президентом. Аудиторія вирішила не мовчати і почала коментувати цю новину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Каньє Вест
Каньє Вест

"Називається, важко бути богом", "він ким тільки не хоче стати ось тільки не доля", "ось навіщо Каньє, запропонували б мені.Що, мало йому титулів і звістка", "LV прекрасний під будь-якими препаратами", "він як Собчак у нас, скрізь свою петарду хоче запхати", "десь поплакала одна Кімусік", "він і президентом збирався стати", "і швець і жнець?", "він і президентом хотів стати і в космос погортати, а зараз ще й це", - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали, як Меган Фокс перетворила своїх синів на дівчаток.

Нагадаємо, що Каньє Вест став новим мемом в Інтернеті.

Також портал "Znaj" писав, Каньє Уест вирішив повернути Кім Кардашьян?