Музичний критик і член журі популярного шоу "Х-фактор" Сергій Сосєдов дав відверте інтерв'ю в якому розповів, за що ображений на Аллу Пугачову і чому він вважає Бузову "російської Мадонною". Також Сосєдов зізнався, що до тепер живе з мамою.
Про це він відверто розповів у шоу "Олена, б**н".
Так, Сергій Сосєдов зізнався, що ображений на Аллу Пугачову. Він вважає, що співачці варто було б сказати іменитому критику "спасибі" за те, що він багато популяризував її.

"Я вважаю, що я заслужив того, щоб мені говорили якісь подяки. Особливо Пугачова. Я багато писав про неї, говорив, я був її шанувальником. Я багато зробив для її популяризації. Наприклад, на українському "Х-факторі", я давав своїм учасникам її пісні. Причому я пробивав її пісні. Я про Пугачову говорив, мало не в кожному прямому ефірі. Пугачова еталон тощо. А ось зараз у мене "Х-фактор" і не один мій учасник не заспіває пісню Пугачової", — зазначив Сосєдов.

Ведуча зазначила, що Пугачова раніше заявляла, що Сергій Сосєдов зробив кар'єру на її імені. Спочатку на тому, що хвалив її, а потім на тому, що критикував.

"Мені смішно, коли хтось каже, що я на комусь зробив кар'єру. Я не на Пугачовій зробив кар'єру. Це у неї манія величі", - розповів він.

Сергій Сосєдов, скріншот
Сергій Сосєдов, скріншот

Проривом у своїй кар'єрі Сергій Сосєдов назвав перше інтерв'ю з Едітою П'єхою, яке він опублікував в газеті "Гудок".

" Я домігся того, що Едіта Станіславівна запросила мене в Ленінград, на свої концерти і я жив там 10 днів, в дитячому будинку причому з яким вона дружила. Едіта Станіславівна сказала, вам не потрібно бронювати готель, у нас є дуже хороший дитячий будинок. Я хочу щоб ви бачили, які бувають дитячі будинки, як вони там оточені любов'ю. Вона запросила погостювати і дала інтерв'ю", - розповів він.

Сергій Сосєдов також обговорив і молодих артистів, зокрема Ольгу Бузову. Він визнав, що Бузова є справжнім феноменом, і всіляко намагається отримати популярність. Сосєдов зізнався, що не вважає її досить талановитою.

" У неї порив, стати популярною, стати улюбленою, щоб про неї говорили. І це феномен, безумовно. І я порівняв десь Бузову з Мадонною. Це варіант російської Мадонни. Адже Мадонна, жодного разу не співачка, вам це скаже будь-який професіонал. Будь-який педагог з вокалу", - розповів Сосєдов.

Не минув Сергій Сосєдов і тему особистого життя. Зокрема ведуча попросила прокоментувати роман з українським співаком Петром Дмитриченком.

Петро Дмитриченко, скріншот
Петро Дмитриченко, скріншот

"Там не було таких близьких відносин. Петро Дмитриченко прекрасний співак, артист. Ну там не було такого. Так, може бути був якийсь легкий роман", - підсумував Сергій Сосєдов.

Нагадавши, у Філіпа Кіркорова знайшли 90 порушень закону: не вміє паркуватися, "лихачити" на дорозі і відмовився йти до суду

Також Знай писав, Мадонна показала Аллі Пугачовій, як потрібно робити пластику: "Ані Лорак не пощастило"

Раніше повідомляв Знай, Алла Пугачова прийшла в театр, щоб підтримати онука Микиту Преснякова - від струнких ніжок всі ахнули: "жінка-легенда"