Українська телеведуча і зірка проекту "Аферисти в ciтях" Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч чоловік.

Зовсім недавно знаменитість викладала кілька знімків, безпосередньо пов'язаних зі святкуванням Нового року. Вона наряджала ялинку, купувала якісь інтер'єри декору та інше. Однак іноді в профілі видно і публікації з дивними, короткими костюмами.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Цього разу на Олені-Крiстiні можна помітити фіолетове плаття без рукавів, зелені сережки і туфлі.

"Як вам поєднання фіолетовий-салатовий?💜💚", - пише Лебідь до 17-секундного відео.

Спочатку Олена-Крістіна почала знімати відео, демонструючи худенькі ніжки, вже потім увага була сфокусована на макіяжі та вбранні.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

"Харизму ніяким кольором не зіпсуєш? 100% комусь іншому не підійшло", "Крутишка❤️", "Готуєте нові випуски?😃", "Поєднання кльове, якесь літнє, а на вулиці скоро сніг😄", " поєднання клас. Не холодно?", "Я в дитинстві так рибок прикрашала в розмальовці", "Крутяк! Обожнювати🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь із зіркою на голові переплюнула Вєрку Сердючку: "Оновлена версія"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь вивчила мову кіз, Слава Дьомін сторопів: "Йшла за хату і робила Беї"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала, в чому ходить за кавою: "Колишній працює по сусідству"