У мережі розмістили знімки Кейт Міддлтон і принца Вільяма, які побували на зйомках різдвяного концерту у Вестмінстерському абатстві. Дивлячись на зовнішній вигляд подружньої пари, можна побачити, що герцогиня одягнена в сувору червону сукню, а принц – в костюм.

Відповідні фотографії з'явилися на сторінці «hello_ru» в соціальній мережі Instagram.

"Цього вечора Кейт і Вільям взяли участь у зйомці різдвяного концерту у Вестмінстерському абатстві як вам образ герцогині?", - написали в публікації в соціальній мережі під знімками подружньої пари.

Користувачі Мережі не змогли промовчати, побачивши знімки Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Вони відразу ж звернули увагу на зовнішній вигляд герцогині, почавши висловлювати свою думку в коментарях під публікацією в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

принц Вільям та Кейт Мідлтон
принц Вільям та Кейт Мідлтон

"Незнаю. Навіщо себе доводити до такої худорлявості. Це вже не гарний", "відмінно !!! Цього разу у неї не таке втомлене обличчя і немає мішків під очима", "некрасиві грубі руки, як ніби вона стирає 24/7 в крижаній воді. Невже не можна за собою доглядати при її можливостях?? Ну закидайте тапками, але для мене вона нудна, нудна Кейт", "Руки прямо чоловічі", - написали в коментарях фоловери сторінки в соціальній мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello _ _ ru" в Instagram

Нагадаємо, що герцогиня Кейт Міддлтон і принц Вільям зробили важливу і термінову заяву.

Як раніше повідомляв портал «Znaj.ua», принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон з'явилися на публіці в розкішному автомобілі.

Також портал «Znaj.ua " писав, що у мережі показали, як виглядала Кейт Міддлтон до весілля з принцом Вільямом.