Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Антоніна Матвієнко розмістила кумедний відеоролик в Insta Stories і показала невеликий фрагмент із закулісся урочистого заходу "Музична платформа" з нагоди нагородження артистів телеканалом "Україна".

У кадрі співачка впевнено крокує коридором і заявляє про те, що вона вже прямує до свого партнера. Але, не до чоловіка Арсена Мірзояна, як багато хто міг подумати, а до молодого виконавця Романа Скорпіона, з яким вона пару місяців тому випустила романтичну пісню "Я нікому тобі не віддам".

"Я готова. Скорпіон, я йду до тебе", - сказала артистка на відео.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Роман Скорпіон, у свою чергу, розмістив невелике відео в своєму Instagram з урочистої премії. У кадрі артисти тримаються за ручки і крокують по червоній доріжці, при цьому Тоня наспівує слова з їхньої пісні.

Нагадаємо, що Тоню Матвієнко нагородили "Знаком пошани", але українці в подиві: "А за які заслуги?"

Як повідомляв Знай.uа, Ніна Матвієнко не стримала радості від переїзду Тоні і Арсена Мірзояна: "Ще й випихну"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко розповіла про стосунки Арсена Мірзояна з її старшою донькою: "Їй тоді було 12-13 років..."