Антоніна Матвієнко розповіла про подарунок своєї дочки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

27 листопада жінка опублікувала відеоазпис зі своєю дочкою Ніною і своїм батьком Петром Гончаром.

"Дідусь привітав Нінусіка з першим її дебютом. Пісня - » Сніговик " @arsen_mirzoian шукаємо і слухаємо😘", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як відомо, 26 листопада на всіх платформах став доступний новий альбом Арсена Мірзояна "Монархія". Однією з пісень стала зворушлива композиція"Сніговик". У ній він заспівав разом зі своєю дочкою Ніною зворушливу новорічну пісню.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров показав жінок, яких не спокушатиме вусиками

Нагадавши, Павло Зібров, Іво Бобул, Ніна Матвієнко та інші зірки розповіли про свої пенсії: у когось не більше 1,8 тисячі гривень

Як повідомляв Знай.uа, в Павла Зіброва "вселиться" Євген Комаровський: розповість все про здоров'я українцям 50+

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер заковтнула посеред нічного вокзалу-Павло Зібров схвалив би: "що скажете в своє виправдання?"