Стало відомо, що популярна зірка комедійних фільмів Ребел Вілсон публічно розповіла про домагання. Вона поділилася історіями про те, як до неї чіплялася на знімальних майданчиках.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Комедійна актриса Ребел Вілсон дала велике інтерв'ю ВВС, в якому зізналася, що стикалася з випадками сексуальних домагань на знімальному майданчику. Подробиці - за посиланням в описі профілю #ребелуилсон", - підписаний поси в соціальній мережі.

Знайшлася одна фанатка зірки, яка вирішила пролити ТСК на історію про домагання і написала під постом, як все було насправді.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ребел Вілсон, фото: Instagram
Ребел Вілсон, фото: Instagram

"Комедійна актриса Ребел Вілсон дала велике інтерв'ю ВВС, в якому зізналася, що стикалася з випадками сексуальних домагань на знімальному майданчику.Вперше цей інцидент стався, коли їй було 20 років. Тоді один з режисерів запросив її до себе в готельний номер, щоб "поговорити про сценарій". "Він продовжував підливати мені все більше і більше алкоголю", - згадує вона. За словами актриси, її врятувала дружина режисера, яка несподівано подзвонила йому. "Вона почала говорити: "У твоєму номері зараз Ребел? Ти збираєшся переспати з нею? Боже". Тоді я не розуміла, що робити. Я просто вибігла з номера і нікому про це не розповіла" — зізналася актриса.Пізніше Ребел знову зіткнулася з сексуальним насильством. Один з її колег по зйомках приставав до неї, в той час як його друг намагався зняти все на камеру.Актриса зізнається, що тепер їй вистачить сміливості, щоб протистояти чоловікам. Ребел активно підтримує рух Me Too і захищає права жінок.Відзначимо, за цей рік зірка скинула більше 30 кг", - поділилася історією фанатка відомої актриси.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", художники створили штучну копію Ребел Вілсон.