У мережі розповіли про українську бодібілдершу-поліцейську Наталію Полосенко. Хто вона, і як виглядала до того, як захопилася спортом.

Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі
Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі

Наталія Полосенко живе і працює в правоохоронних органах в Києві, але знають її багато як просто "Машина". Народилася вона в Коростені, що в Житомирській області, і в мережі навіть можна знайти знімки з її шкільного випускного вечора, який пройшов в 2015 році.

Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі
Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі

Після школи вона закінчила Національний університет фізичного виховання і спорту України, має звання кандидата в майстри спорту, займалася боксом, а також входить до збірної України з перетягування каната.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі
Наталія Полосенко, фото: соціальні мережі

Минулого року вона вирішила кардинально змінити своє життя, і почала працювати в Київському полку поліції особливого призначення.

"З юних років дівчина мріяла про момент, коли вступить до лав правоохоронців і захищатиме громадян. Вона досягла поставленої мети і вступила до лав поліцейських", — йдеться в матеріалі, який опублікували в поліції.

"Я закінчила університет фізичного виховання. Далі, щоб отримати жадані погони, пройшла первинну професійну підготовку", - цитується сама Полосенко.

Дівчина також зазначає, що коли вона вибрала професію правоохоронця, то зробила усвідомлений вибір - служити і захищати людей. Служба в поліції досить часто нелегка і небезпечна, і завдання співробітника в цьому запобігти злочин і затримати злочинця.

Нагадаємо, що поліцейські оригінально вимагали хабар і ощасливили вчительок літератури

Раніше повідомлялося, що мвже залишився без дружини, дитина осиротів: 30-річна патрульна загинула через важку хворобу, колеги сумують

Також, Київський патрульний ігор Бабенко замишляв фальсифікації проти журналіста