У соціальній мережі розмістили дуже цікавий відеоролик, на якому можна побачити відому актрису, зірку культового серіалу "Гра престолів" Емілію Кларк. Актрису можна побачити без макіяжу у всій красі.

Відповідну публікацію опублікували в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke
Актриса Емілія Кларк, фото: Instagram.com/emilia_clarke

Ні для кого не секрет, що легендарний серіал «Гра престолів» вважається одним з кращих творів в сучасному кінематографі. Сотні мільйонів людей по всьому світу спостерігали за фантастичною історією "Гри престолів".

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news
Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Які зірки без макіяжу? Акторка Емілія Кларк, яка зіграла Дейєнеріс у серіалі «Гра престолів», не боїться показувати обличчя без декоративної косметики. Та й природа нагородила 35-річну @emilia_clarke власною красою. Найголовніша б'юті порада, яку Емілії дала мама — не чіпати густі брови. Згодом вони стали фішкою знаменитості. До того ж зірка холодно ставиться до мейку, оскільки він псує шкіру. Нездоровий вигляд обличчя для Кларк — табу", - підписаний відеофайл в соціальній мережі.

Під даним відеороликом можна помітити дуже багато коментарів, в яких публіка написала своїм думки з приводу зовнішності актриси.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

"Без макіяжу краще!!!З макіяжем красива,але зріліше виглядає!!!", "Все одно вона красива", "Всеодно вона чарівна)", "Симпатяжка", "зовсім інша людина і молодий", "дуже навіть красива і без мейка", - залишили думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "Зоряний шлях" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали зірок 20 століття.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про продовження гри престолів.