Дієти, пошив костюмів, записи пісень, кліпів і святкових програм – все це відбувається у їхньому житті чи не щодня. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», артисти розповіли про смішні й не дуже історії, пов’язані з зимовими святами.

Перед святами знаменитості звикли працювати не покладаючи рук. Проте деякі зміни з попередніми роками все-таки простежуються – запевняє NK | Настя Каменських.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

«Я пам’ятаю, коли ми виступали разом з Олексієм, брали участь у неймовірній кількості новорічних шоу, де замість шампанського пили лимонад. Лише уявіть, починалось це десь у вересні, а закінчувалось у грудні. І дійсно, ми пили дуже багато лимонаду, адже стільки алкоголю вжити просто неможливо – вже вмерли б від алкоголізму», – з посмішкою розповіла співачка NK | Настя Каменських.

Для Ірини Федишин новорічні свята – це не лише літри лимонаду, а й вражаюча кількість концертів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Ірина Федишин, скріншот з відео
Ірина Федишин, скріншот з відео

«Найкурйознішим можу назвати той Новий рік, коли я дала 8 корпоративів за ніч! Останній був о 5-6 ранку – саме в цей час я приїхала в ресторан, де мене чекали неймовірно веселі гості. Я ледве дихала у тому залі», – сміючись пригадала Ірина Федишин.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

А дехто вже втомився від, здавалося б, таких далеких свят:

«Вибачте, зараз стою і куняю. Адже в новорічну ніч ти маєш з’явитись усюди, – коментує GROSU. – Мабуть, всі історії так чи інакше пов’язані з випивкою. Одного разу я вирішила все ж таки випити келих шампанського, коли пробивали останні секунди року, і вийшла на сцену. Через кілька хвилин зрозуміла, що мені так зле. Пам’ятаю, дуже переживала, що буде «Вова, Вова, ты мой бе» (сміється)».