Про це він розповів у програмі Karabas.Live з В'ячеславом Матюхіним.

«У мене Новий рік минає, дякувати Богу, в улюбленому стані, коли ще виступаю і працюю в новорічну ніч. День виходить напружений: треба встигнути зустріти з рідними, близькими й друзями та подарувати свято тим людям, які прийдуть до нас на Новий рік. Але я вже давно у такому стані перебуваю, тому це нормально», - каже він.

Якщо є можливість, то артист намагається зустріти свято з сім'єю до Нового року.

«З родичами, із рідними. А якщо не виходить, то наступного дня першого січня. А взагалі іноді й першого не виходить, якщо треба кудись перелетіти. А ось старий Новий рік удається, хоча теж не завжди. Я раз у ліфті Новий рік зустрічав. Треба було з локації на локацію в одному великому готелі переїхати, і саме о 12-й годині ночі за місцевим часом шарахнуло. Ми в ліфті їхали, переїжджали. Добре, що з собою було», – згадує Гарік Кричевський.

У традиціях його сім'ї є обов'язковий новорічний ритуал: встановлення ялинки.

Популярні новини зараз
Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

«Не завжди вона жива, але ялинка обов'язково у нас стоїть. Ну, взагалі цей набір загальновизнаний, він є, звичайно, з їжі. А традиції дотримуються, як в анекдоті: «Тату, важко бути артистом?» - «Що там важкого? Наливай та пий!», - робить висновок артист.

Раніше Знай.ua повідомляв, що артист Олексій Большой розповів про особливості стилю чорний шансон, в якому працює.

Також Знай.ua повідомляв, що Gena VITER розповів про свої «три з половиною».