Керол Вордерман дражнила шанувальників в облягаючому вбранні, демонструючи свої підтягнуті форми у парі візерункових легінсів, коли вона виходила на мороз, щоб побачити свою нову покупку розкішного фургона.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Керол Вордерман продемонструвала свою тонку талію в обтягуючих легінсах в своєму останньому пості в Instagram.

60-річна Керол довела, що вік - просто число, коли вона втиснула своє бездоганне тіло в облягаючі штани, щоб повідомити своїм послідовникам новини.

Керол Вордерман
Керол Вордерман

Популярні новини зараз
Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

"Математичний геній" встала боком і подивилася в камеру через зачесаний збоку чубок, щоб зробити знімок, коли вона отримала всі правильні кути.

У поєднанні з темно-синіми панчохами з принтом, парою чорних черевиків і приталеного чорного в'язаного джемпера Керол виглядала приголомшливо карколомно, коли вона зібралася вийти з дому і піти подивитися свою нову покупку.

Керол Вордерман
Керол Вордерман

Вона написала: "Я йду до свого фургона @mantruckbusuk сьогодні в Аберістуїті. Була занадто зайнята іншими справами, але сьогодні той день. Він все ще в його сирому стані, тому тут багато технічної роботи, перш ніж він вирушить в Торнбері і прекрасний @vanlifebuilds, щоб перетворити його в мій новий будинок #vanlife".

Керол Вордерман
Керол Вордерман

Керол нещодавно закликала інших "дівчаток-комп'ютерників" здійснити свої мрії, коли вона поділилася серією знімків себе разом зі своєю схожою дочкою в Кембриджському університеті.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Меган Фокс показала голу попу всьому світу.