Відома українська модель, Одеська "Барбі" Валерія Лук'янова, яка стала відомою завдяки незвичайній зовнішності і схожості зі знаменитою лялькою, продовжує радувати своїх численних шанувальників все новими і новими знімками, а також новинами. До слова, в мережі Instagram за Лерой стежить понад 1,2 млн підписників.

На цей раз красуня відповіла на питання своїх шанувальників. Цікаво, що дівчина вирішила розповісти про те, що таке для неї успіх.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Валерії Лук'янової.

Публікація Велерії Лук'янової, скріншот: Instagram
Публікація Велерії Лук'янової, скріншот: Instagram

"Питання від читачів. 1. Валерія, ви живете в Америці? Вже більше 5 років. Я подорожую по всьому континенту, і його велич вражає. Звичаї і звичаї, добрий характер людей, комфорт і прекрасний клімат, це те, що потрібно для людини еталонного зразка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

2. А думали переїхати в Росію чи ні? Я все життя думала, як переїхати з Росії, так що вже як не повертатися, я знаю. Я не просто не патріот, я була б найнещаснішою людиною живучи я в Росії. Не те, щоб я її не люблю і вважаю, що там все погано. Просто це не моя країна, ані за звичаями, ані за природою, ані за архітектурою, ані за менталітетом, я не можу привести жодного плюса, крім того, що люди гарні. Більше нічого хорошого не бачу, вже вибачте.

3. Що для вас успіх? Успіх це матеріально вимірна величина. Щоб це було не суб'єктивно, а видно всім. Суб'єктивно можна вважати себе розумним, при цьому бути дурним, і т д. для мене успіх - це коли твої досягнення помітні всім, а не тільки тобі.", - пише Валерія.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

Раніше повідомляли, дівчина перетворила себе в Барбі і пошкодувала, тепер намагається повернути власне обличчя: "Виглядаю фальшивкою".

Як повідомляв Знай.uа, одеська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як зміна прізвища впливає на вашу долю: "Це унікальні люди".

Знай.uа писав, одеська Барбі Валерія Лук'янова вирішила, що більше не потребує їжі: "Їжа - це ворог".