Відбулася "Музична платформа 2021", на сцені якої виступили найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу.

Вони заспівали найкращі хіти поточного року, що можна буде побачити на телеканалі "Україна", в ніч з 31 грудня на 1 січня. Серед виконавців можна побачити Світлану Лободу, Вєрку Сердючку, Олю Полякову, Дмитра Монатіка, Славу Камінську, Наталію Могилевську, Оля Цибульську, Сергія Бабкіна, "Антитіла" та інших.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"⚡Gena VITER – "Больше 30", ⚡ Павло Зібров, Glova & Manin – "Є BASS", ⚡ Олег Кензов і Жека Баяніст – "Просто потеряйся", ⚡ Jerry Heil – "Тук-тук-тук", ⚡ WELLBOY – "Гуси", ⚡ Анна Трінчер – "По губам", ⚡ DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Alekseev та Артем Пивоваров – "Чому", ⚡ МЯТА ft. ХАС – "Тумани", ⚡ "KAZKA" – "Мята", ⚡ "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" – "ЛітоКамон", ⚡ "Антитіла" – "Маскарад", - йдеться на сторінці "Зірковий шлях" в Instagram.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Половину пісень ніхто не знає і не чув🤣", "Лобода? Ви серйозно? 😕 Українських виконавців ігноруєте, а цю запроданку нагороджуєте?😠", "Більше половини пісень і не чула😂", "Трінчер? 😂 Ця пісня Тільки для TikTok. Хітового там нічого не бачу!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, втомився сваритися з Поляковою і тролити Винника? Андрія Данилка засікли з чаркою під ручку з подругою Пугачовою

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко відкинув пропозицію Ольги Полякової зробити це під пісню Вєрки Сердючки: "Відчепіться від мене"

Знай.ua писав, українці порівняли голу Світлану Лободу з Колею Басковим: "Так довго чекала...."