Зіркові експерти разом із глядачами спробують розгадати секрети учасників та визначать півфіналістів проєкту. Чи вийде Скандал на відому сцену після ігнорування правил і чого чекати від найепатажнішої героїні?

Попередній випуск грандіозного шоу «Маска» запам’ятався глядачам витівкою непередбачуваного Скандалу. Завершивши свій виступ фразою: «У мене немає настрою говорити», героїня просто пішла зі сцени, чим неабияк обурила зіркового детектива DZIDZIO, який попросив одразу ж зняти маску з героїні.

шоу "Маска"
шоу "Маска"

Проте у суботу Скандал знову з’явиться перед глядачами:

«Нічого не сталось, просто після минулої підказки я була впевнена, що мене розсекретять і, звісно, не хотіла підігрувати цьому. Але в мене ще є незавершені справи з детективами», – поділилась Скандал.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Про які справи говорить учасниця і які факти про себе погодиться відкрити Скандал – глядачі дізнаються у новому випуску. Відомо лише те, що зірка під маскою, і далі гратиметься у свої ігри з зірковими детективами й чинить гучну провокацію.

«Я попереджала, що Скандал провокувати не варто! Хотіли роздягнути – отримуйте! Я зніму маску – дивіться уважно, адже більше підказок не буде», – заінтригувала героїня.