Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Злата Огнєвіч розлучилася з Андрієм Задворним після проєкту, але Дмитро Шевченко вже зайнятий

10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбувся випуск пост-шоу "Холостячки" під назвою "Життя після проекту". Виконавиця Злата Огнєвіч вибрала Андрія Задворного і залишила Дмитра Шевченка без позитивної відповіді на його пропозицію. Більшість українців не зрозуміли цього рішення, тому почали писати їй негативні коментарі.

Ялинка, Софійська площа - фото Знай.ua
Ялинка, Софійська площа - фото Знай.ua

Головну ялинку країни встановлено: як йде підготовка до свята на Софійській площі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на ожеледь і дощову погоду, робота з облаштування головної новорічної локації країни, йде повним ходом. Відкриття Різдвяного майданчика "Новий рік на Софії" цього року відбудеться на кілька днів раніше, ніж зазвичай – не 19, а 16 грудня.

Ціна на газ
Ціна на газ

Газ подорожчає на 20%, світло - 17,5%, опалення - 16%: прогноз зростання тарифів в Україні в 2022-2024 роках

Кабінет Міністрів України прийняв постанову №586, якою схвалено прогноз щодо динаміки цін на 2022 рік. Прогнозовані тарифи розмістили на офіційному джерелі Міністерства економіки. Отже, як зміниться вартість комунальних послуг у найближчому, 2022 році: газ +20%, електроенергія +17,5%, гаряча вода та опалення +16%.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Аліну Гросу відправили танцювати на пілоні-доспівалася: "Небезпечно і пристрасно"

Аліна поспішила повідомити своїй численній аудиторії важливу новину-прем'єра її нової пісні "Абракадабра" все ще не відбулася, але співачка вже активно готується до випуску. Також артистка губиться в здогадах, який же кліп їй зняти під таку запальну і пристрасну пісню, тому вона запитала поради у відданих шанувальників, а ті блискавично відгукнулися.

Діти, фото: Знай.ua
Діти, фото: Знай.ua

Понад 600 сімей отримають гроші на підготовку до школи: кому світить допомога від держави

Незабаром ще 646 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають одноразову грошову допомогу. Ці гроші підуть на підготовку до навчального року. Зокрема тепер надано право на отримання грошової допомоги на 646 дітей сім'ям, які мали на неї право, однак не отримали з поважних причин.