Лідія Таран поїхала на зимовий відпочинок в Буковель. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча Лідія Таран відома більшості українців за новинними випусками ТСН. На офіційній інстагам-сторінці досить велика аудиторія зі ста сорока шести тисячі, які намагаються лайкати і коментувати кожен пост телеведучої.

11 грудня Лідія Таран опублікувала фотографії своєї дочки і себе в гірськолижному спорядженні. У підписі до знімків телеведуча зазначила, що відкрила гірськолижний сезон.

"сезон відкритий! На горах сьогодні туманно, тому ось вам фотка з черги в касу️ ️ ми з малятком пішли кататися і бажаємо вам всім чудової суботи 😀", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати. Багато хто побажав їй вдалого відпочинку.

"я теж хочу 😍 😍 😍 классс🔥)"; "з Міжнародним днем гір"; " гарної погоди, гарного відпочинку, красуні!"; "Ви класна, Лідія! Гарної погодки і легкого катання", - зазначають вони.

Також коментар у соціальній мережі залишила Марічка Падалко, яка запідозрила у словах дівчини натяк.

"Натякаєш, щоб я бігати йшла)?",- повідомила вона.

Раніше повідомляв Знай, у Києві готуються до встановлення 31-метрової ялинки: як виглядатиме головна красуня 2022 року

Як повідомляв Знай.uа, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку. Тому громадяни, які отримували субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років і яким її призначення на наступний період проводиться без звернення, повинні знати, за яких умов субсидія не призначається.

Знай.uа писав, пенсіонерам зробили "подарунок" до Нового року, виплати зростуть для всіх: "ціна помилки-якість життя". Жінка заявляє, що згодом справедливість в індексації пенсій все ж буде відновлена.