Другий сезон шоу "Маска" максимально дивує шанувальників. Серед учасників були воротар "Шахтаря" Андрій П'ятов і гуморист з "Квартал 95 " Степан Казанін.

Зараз на детективів і українців чекало нове здивування.

У восьмому ефірі грандіозного шоу "МАСКА", яке виходить на каналі "Україна", глядачі познайомилися з гостею проекту – чарівною Чайною квіткою. Цей оригінальний образ вразив зіркових детективів, але їх думки щодо того, яка зірка могла замаскуватися в ньому, розділилися, через що на шоу спалахнула суперечка.

Чайна квітка, фото: пресслужба ТК "Україна"
Чайна квітка, фото: пресслужба ТК "Україна"

Однак їм так і не вдалося вгадати, що в цьому костюмі ховалася солістка гурту Go_A Катерина Павленко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як тільки таємнича героїня почала співати, Оля Полякова відразу зазначила, що там замаскувалася співачка. Олег Винник припустив, що це Alina Pash. А ось Андрій Данилко вважав, що це може бути Alyosha, адже манера виконання Чайної квітки дуже схожа на виступ співачки на Євробаченні. NK / Настя Каменських і Оля Полякова підтримали версію свого колеги і вирішили поцікавитися, чи є у Чайної квітки діти, проте героїня зазначила, що квіточки у неї тільки на чашечці.

Тоді Полякова вирішила запитати у чарівної гості, чи подруги вони з нею, але Чайна квітка зізналася, що особисто вони не знайомі. У той же час героїня зазначила, що вона – колега зіркових детективів.

"Чайна квітко, а ти крумплі їси?» - поцікавився Олег Винник, спантеличивши колег, які не знали цього слова. Як раптом DZIDZIO випалив, що це картопля.

"Навіщо ти сказав? Ти весь будиночок поваляв, DZIDZIO! - вигукнув розсерджений Винник в ефірі каналу "Україна". – Це Alina Pash, тому що вона зрозуміла, що таке крумплі».

Але DZIDZIO вирішив спихнути провину на Олю Полякову, яка сидить з ним поруч, мовляв, це вона сказала йому на вухо.

"Це не я, я нічого не говорила! Ти взагалі, чи що?!» - обурилася Оля Полякова в ефірі каналу "Україна".

Зрештою детективи так і не змогли дійти згоди. Кожен наполягав на своїй версії. Але яке ж було здивування, коли Чайна квітка зняла маску, і всі побачили там солістку колективу Go_A Катерину Павленко.

Катя Павленко, фото: пресслужба ТК "Україна"
Катя Павленко, фото: пресслужба ТК "Україна"