У Росії, в Петербурзі, дитина померла в кріслі стоматолога. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, в стоматології, розташованій на вулиці Шаврова, 6-річний хлопчик помер після того, як встиг двічі вдихнути наркоз. Однак лікарі стверджують, що смерть дитини настала раніше.

Стоматолог / фото: Pixabay
Стоматолог / фото: Pixabay

За попередньою інформацією, мама привела маленького сина лікувати зуби. Напередодні він страждав від сильного болю і не спав.

Оскільки дитина була гіперактивна, ніяк не могла всидіти в кріслі і боялася лікарів, проводити лікування вирішили під загальним наркозом. Маленького пацієнта оглянув педіатр, а анестезіолог провів необхідну консультацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Йому дали подихати присипляючим препаратом через маску, але майже відразу ж у хлопчика зупинилося серце.

Протягом 45 хвилин лікарі-стоматологи і прибула на місце бригада швидкої допомоги намагалися реанімувати дитину, але у них нічого не вийшло. За всім, що відбувається, спостерігала мати.

Стоматолог, скріншот: Youtube
Стоматолог, скріншот: Youtube

У клініці стверджують, що дії їх співробітників були повністю правильними. А смерть дитини настала ще до того, як її хотіли спробували в наркоз. За словами медиків, це міг бути синдром раптової смерті - в такому випадку серце стискається настільки сильно, що його неможливо запустити заново і реанімувати пацієнта.