Відома українська співачка і фронт-вумен групи The Hardkiss Юлія Саніна частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 670 тисяч чоловік.

9 грудня 2021 року, на просторах Youtube з'явилася нова робота колективу під назвою "Сестра", який за кілька днів вже подивилися понад 700 тисяч разів при 28 тисячах пальців вгору.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

"коментуйте на YouTube і отримуйте призи! Уявіть, що подивилися не кліп, а повнометражний фільм 🎞 яку альтернативну назву Ви б придумали для цього блокбастера? Пишіть свої варіанти під кліпом на YouTube! Переможець отримає два квитки на шоу "Десять" і віяло, з яким танцювала Юля", - йдеться у свіжій публікації.

На знімку і постала Юлія Саніна, з посмішкою на обличчі і віялом в руці. Користувачі пишуть про неймовірну красу образу, виконавиці та опублікованої роботи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Неймовірний образ", "Юля, чи буде влог зі зйомки кліпу?🥰", "Це найкращий кліп❤️ обожнюю китайський і японський стиль", "Як же Юлі ідёт японський стиль😍", "Шикарний кліп, смачний, тонкий, пісня красива, до речі, після кліпу сподобалася, але кінець...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss познайомила українців зі своєю "Сестрою": "Жива і не залізна"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася "рецептом" сімейного щастя - 10 років живуть у злагоді: "Шовковий..."

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss з Катериною Осадчою посеред пустелі влаштували батл капелюшків: "Багато не буває"