Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан зовсім не часто радує шанувальників якимись фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Ще на початку серпня дівчина народила футболісту дівчинку, яку було вирішено назвати Євою. Тепер в профілі влади періодично з'являються знімки малятка, але і про роботу вона не забуває. А ось в iнтернеті з'явилося інтерв'ю з її колишнім хлопцем Андрієм Борячуком, нападником клубу "Шахтар", який виступає на правах оренди за клуб "Рух".

Влада Седан, фото з Instagram
Влада Седан, фото з Instagram

"Ми зустрічалися 3 роки. Ситуація, так... була така неприємна, тому що, хто знав, що так вийде", - говорить він відразу ж, натякаючи на зраду.

— С Зінченко спілкуєтеся?

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ні. Ти розумієш ситуацію? Як ми можемо спілкуватися, ти можеш мені пояснити? Як ми можемо спілкуватися з ним, якщо це сталося за моєю спиною...", - додав Андрій.

Влада Седан і Зінченко, фото з Instagram
Влада Седан і Зінченко, фото з Instagram

- Якби зараз з Зінченком зустрівся, що б ти йому сказав?

"Нічого", - зазначив футболіст.

- Руку б потиснув?

"Спалив, можна так сказати...", - підсумував він.

@rocket_sport

#зинченко#владаседан #борячук#зінченко

♬ In The End - Mellen Gi Remix - Tommee Profitt & Fleurie

Нагадаємо, Влада Седан одяглася з 3-місячною донькою в family look і викликала ніжний трепет одним знімком: Олександр Зінченко зірвав "джекпот"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка збірної України та "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко слідом за Мессі похвалився нагородою - "Сніговим м'ячем"

Знай.ua писав, Україна зіграє з Шотландією в стикових матчах до ЧС-2022: Італія та Португалія обійшли стороною