Українська співачка MamaRika і гуморист Сергій Середа зовсім недавно стали батьками і це, природно, виявилося випробуванням для обох. Пара не приховує, що це складно, в ході численних інтерв'ю.

Ведучий "Пекельної кухні" (Новий канал) і чоловік співачки MamaRika розповів, як справляється з батьківством.

2 серпня 2021 року Сергій Середа став татом. Первістка йому народила співачка Анастасія Кочетова, яку всі знають під псевдонімом MamaRika. Подружжя швидко звикло до нового статусу і не натішаться батьківства.

Сергій Середа
Сергій Середа

"Синові вже чотири місяці, і у нас таке враження, що він з нами був все життя. Є складнощі на зразок недосипу, але це все нівелюється однією посмішкою, одним його поглядом",- розповів Сергій Новому каналу на зйомках Improv Live Show.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Звикнути, що нас стало троє, було нескладно. Напевно, це пов'язано з тим, що ми досить дорослі, нам не по 20 років, і до народження дитини йшли усвідомлено."

Також ведучий "Пекельної кухні" розповів, чи планують вони з дружиною ще дітей.

"Напевно, хотів би стати багатодітним татом. Це ж щастя, коли діти по тобі повзають. Але це питання не тільки до мене. Не я ж народжую. Тому у Насті теж потрібно запитати" - посміхається Сергій.

Сергій Середа
Сергій Середа

Під час зйомок фіналу "Пекельної кухні" Сергій ще був в очікуванні народження первістка, а ось дивитися цей епізод в понеділок, 13 грудня, о 19:00 буде разом з сином.

Нагадаємо, що MamaRika згадала свого "потягнутого життям" друга з дитинства, тепер з такими не водиться.

Раніше ми повідомляли, що MamaRika розповіла що "посипалася" після пологів, в цьому непросто зізнатися.