Всі знають приказку " Любви все возрасты покорны " і багато хто дотримується цього прикладу і в житті, не звертаючи уваги на цифри в паспорті.

Звичайно, є такі чоловіки, як Максим Галкін, який до безпам'ятства закоханий в старшу на 24 роки Аллу Пугачову. Однак, останнім часом закріпилася тенденція саме про симпатії дівчат до чоловіків старшого віку.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

Такою парочкою є і Настя Рікеза з Едуардом Новіковим. Чоловік старший за дівчину на 26 років, але виглядає він так, що позаздрять і 30-річні. Завдяки своєму коханню пара прославилася в мережі ТікТок, куди вони викладають відео про свої стосунки.

Настя зізнається, що їй набридло чути від людей про те, що вона вийшла заміж за Едуарда не через кохання, а через гроші або психологічні проблеми, тому їй простіше погоджуватися з такими дурницями.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Так, тільки через гроші. Так, він мені замість батька."

@nastya__riqueza

@novikov.2c ❤️‍🔥

♬ оригинальный звук - Лиза & Андрей

Анастасія і Едуард зараз живуть в Парижі і тільки сміються над тим, що оточуючі настільки зашорені, що не можуть прийняти таке кохання.

Чоловікові зараз 54 роки, дівчині 28. Вони разом займаються спортом, влаштовують фотосесії і показують приклад ідеальної сучасної сім'ї.

@nastya__riqueza

Ответ пользователю @barievna1 ВСЕ СЕКРЕТЫ РАСКРЫТЫ ❤️‍🔥 @novikov.2c ему 54 мне 28 Да! Так бывает 😂 и мы на спорте

♬ оригинальный звук - Nastya Riqueza

"Він мій головний герой за будь-яких обставин, різних сюжетах і поворотах подій. Основа наших стосунків - це повага одне до одного, особистий простір, допомога в реалізації бажань і досягнення поставлених цілей. Щастя, коли ти знаходиш людину, яка може хоч і не розуміти тебе на 100%, але приймати тебе повністю. Нам пощастило - нас об'єднало Радіо двох столиць - єдине російськомовне радіо у Франції. Мій Едуард сам створив радіо, якому немає аналогів у Франції... я можу у нього навчитися мудрості, а він у мене вчитися безпосередності. Найкласніше, що ми завжди один одного підтримуємо в будь-якому починанні. Ми за авантюру." - ділиться Рікеза.